Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Lidingö Lidingö 1120 kvm

Soldränkt örnnäste med överväldigande vyer mot Stockholms inlopp

Unik villa med enastående utsikt över Stockholms inlopp. Vackert belägen fastighet vid Lidingös södra strandlinje. Modernistisk arkitektur med glasad fasad mot vattnet med stora skjutdörrspartier. Insynsskyddad och privat med generösa terrasser och uteplatser med såväl morgonsol som kvällssol och en överväldigande vy över vattnet. Totalt erbjuds 8 rum med inredning av högsta klass och fina materialval. Upp till sex sovrum varav master bedroom på eget plan med badrum och dressingroom en suite. Villan är uppförd 2008 med tre plan varav ett souterrängplan. Fastigheten har en hög säkerhet och tekniknivå med larm, kameraövervakning och portar in till fastigheten. Sonos ljudsystem med Bose högtalare i hela huset och trådlöst internetsystem installerades 2012. Den gedigna brygganläggningen har segelbåtsdjup och plats för flera båtar. Smidig närhet till Stockholm City, endast 20 minuter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö

Antal rum: 8

Boarea: 280 kvm

Biarea: 56 kvm

Tomtarea: 1120 kvm

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas