Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Söder Mälarstrand 164 kvm

Paradvåning på Södermalms mest attraktiva del

Paradvåning i toppskick i anrik fastighet anno 1889 med spektakulär utsikt över Riddarfjärden och stadshuset. Våningen är belägen på Södermalms mest attraktiva del med omkringliggande pittoreska kulturhus från 1700-talet med dess små grönskande gårdar och en hänförande utsikt över vattnet mot Riddarholmen och Kungsholmen. Nyligen genomförd totalrenovering med genomgående sobra och påkostade materialval med generösa fönster, stor balkong och kakelugnar. Omedelbar närhet till Mariatorget med dess rika utbud av gallerior, restauranger och caféer.

LÄS MER
FAKTA

Område: Söder Mälarstrand

Antal rum: 5

Boarea: 164 kvm

Våningsplan: 2

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas