Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Riddargatan 60 Östermalm 191 kvm

Nyrenoverad sekelskiftesvåning i bästa skick

Klassisk sekelskiftesvåning belägen i det attraktiva Bünsowska huset anno 1888 invid Strandvägens grönskande esplanad och Djurgårdens promenadstråk. Våningen har nyligen totalrenoverats och är i ett mycket attraktivt utförande med en numera modern planlösning med köket framflyttat mot gatan i fil med matsalen och separat sovrumsdel med tre sovrum, badrum och dress. Generös sällskapsdel där matsal, salong och familjerum ligger i fil med köket och bjuder på en väl tilltagen takhöjd och en mångfald av högresta fönster. Balkong mot söder, tre till fyra sovrum samt två badrum. En mycket attraktiv våning med alla ursprungliga detaljer bevarade såsom stuckaturer, dörröverstycken paneler etc.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Riddargatan 60

Antal rum: 6

Boarea: 191 kvm

Våningsplan: 3

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer