Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Bromma 600 kvm

Magnifik sjöutsikt på vatten sidan om Grönviksvägen-Höglandet

Funkisvilla som präglas av rymd, ljus och hög kvalitet i ett av Höglandets mest attraktiva lägen med sydväst vänd tomt & magnifik utsikt över Mälarens vattenspegel & Kärsöns grönskande naturreservat. Ett spektakulärt boende högt belägen på andra raden från vattnet med ett ogenerade uteplatser/altaner där man avnjuter den hänförande utsikten i söder & eftermiddags/kvällssolen i väster. Denna funkisvilla anno 1935 om 284 kvm i tre plan disponerar, exklusivt välutrustat kök i öppen planlösning med matsalen med utgång till altan, generösa sällskapsdelar med stora fönster mot vattnet, master bedroom samt ytterligare 3-4 sovrum samt två badrum. Från plan 2 och 3 har man en fantastiskt utsikt över Mälaren. Friköpt trädgårdstomt om 600 kvm med flera fruktträd. Badbrygga och en liten roddbåt finns att tillgå på allmänningen nedanför samt egen boj utanför för båten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Bromma

Antal rum: 8

Boarea: 225 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 600 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas