Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Strandbacken 3 Bromma 600 kvm

Magnifik sjöutsikt på vatten sidan om Grönviksvägen-Höglandet

Funkisvilla som präglas av rymd, ljus och hög kvalitet i ett av Höglandets mest attraktiva lägen med sydväst vänd tomt & magnifik utsikt över Mälarens vattenspegel & Kärsöns grönskande naturreservat. Ett spektakulärt boende högt belägen på andra raden från vattnet med ett ogenerade uteplatser/altaner där man avnjuter den hänförande utsikten i söder & eftermiddags/kvällssolen i väster. Denna funkisvilla anno 1935 om 284 kvm i tre plan disponerar, exklusivt välutrustat kök i öppen planlösning med matsalen med utgång till altan, generösa sällskapsdelar med stora fönster mot vattnet, master bedroom samt ytterligare 3-4 sovrum samt två badrum. Från plan 2 och 3 har man en fantastiskt utsikt över Mälaren. Friköpt trädgårdstomt om 600 kvm med flera fruktträd. Badbrygga och en liten roddbåt finns att tillgå på allmänningen nedanför samt egen boj utanför för båten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Bromma

Adress: Strandbacken 3

Antal rum: 8

Boarea: 225 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 600 kvm

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer