Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Lidingö Hersby 341 kvm

Drömboende centralt på Lidingö med 6 meter i takhöjd

Unikt tillfälle att förvärva ett av de mest eftertraktade "engelskinspirerade" radhusen på Lidingö ritat av arkitekt Jacob J:son Gate. Detta gavelhus, anno 1909, är ett av Sveriges äldsta radhus och var ursprungligen ritat för konstnären Carl Johansson med en ateljé med 6 meters takhöjd. Rummet som nu används som vardagsrum har ett inspirerande ljus och en härlig rymd. Det väldisponerade huset i tre plan och källare om totalt 263 kvm är omsorgsfullt renoverat i etapper med många bevarade originaldetaljer. Planlösningen är trivsam med härliga sällskapsytor, 4 sovrum, 2 badrum, charmiga detaljer från byggåret och ett fantastiskt ljusflöde genom de fint spröjsade fönsterpartierna. Här får vi också njuta av två vackra eldstäder, klassiska ekparkettgolv i fiskbensmönster, balkong med kvällssol och skjutdörrar med glasfönster. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med uteplatser, plana gräsytor, berså och planteringar. Utmärkt läge i hjärtat av Hersby villastad med direkt närhet till Lidingö centrum.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hersby

Antal rum: 7

Boarea: 190 kvm

Biarea: 73 kvm

Tomtarea: 341 kvm

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas