Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tomelilla Smedstorp 3336 Smedstorp

Smedstorps Slott anno 1570

Smedstorps Slott anno 1570 är vackert beläget intill Smedstorpssjön på vackra Österlen ca 8 mil öster om Malmö. Härlig historisk slottsinteriör fördelad på tre våningsplan med 5 sovrum och flera vackra sällskapsytor i form av salar och salonger. Nytt lantkök beläget på bottenvåningen med utgång till den vackra parken med underbara ytor och miljö att laga mat i. Källare med tunn- och kryssvalv. Nuvarande ägare har gjort en sällsynt varsam renovering och restaurering av slottet de senaste åren där de många originaldetaljer som ger slottet karaktär har bevarats. Underbar slottsmiljö med en vacker engelsk park i västerläge med trevliga uteplatser samt ett flertal unika vårdträd såsom magnolia, blodbok, valnötsträd, plommonträd och rhododendron. Finns även en hundraårig hängbok samt kinesiskt tempelträd. Före detta förvaltarbostad med förråd, sadelkammare och tvåbilsgarage samt tre uteboxar för hästar och ridhus.

LÄS MER
FAKTA

Område: Smedstorp

Adress: Smedstorp 3336

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Anders Nilsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer