Beskrivning Bilder Karta
Tomelilla Smedstorp 46710 kvm

Smedstorps Slott anno 1570

Smedstorps Slott anno 1570 är vackert beläget intill Smedstorpssjön på vackra Österlen ca 8 mil öster om Malmö. Härlig historisk slottsinteriör fördelad på tre våningsplan med 5 sovrum och flera vackra sällskapsytor i form av salar och salonger. Nytt lantkök beläget på bottenvåningen med utgång till den vackra parken med underbara ytor och miljö att laga mat i. Källare med tunn- och kryssvalv. Nuvarande ägare har gjort en sällsynt varsam renovering och restaurering av slottet de senaste åren där de många originaldetaljer som ger slottet karaktär har bevarats. Underbar slottsmiljö med en vacker engelsk park i västerläge med trevliga uteplatser samt ett flertal unika vårdträd såsom magnolia, blodbok, valnötsträd, plommonträd och rhododendron. Finns även en hundraårig hängbok samt kinesiskt tempelträd. Före detta förvaltarbostad med förråd, sadelkammare och tvåbilsgarage samt tre uteboxar för hästar och ridhus.

LÄS MER
FAKTA

Område: Smedstorp

Antal rum: 15

Boarea: 400 kvm

Tomtarea: 46710 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas