Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Billdal 40000 kvm

Havstomt med kompromisslöst drömboende i väster

Solbacken erbjuder ett synnerligen framträdande och havsnära drömboende med absolut yttersta kvalitet. Från huset har man fri och vidsträckt utsikt i väster över skärgården och där bortom det öppna havet, intill huset finns plana gräsytor som så även villan är helt utan insyn. Villan omfattar 658 kvm och har stora sällskapsytor på nedre plan, alla med härlig kontakt med utsidan där skog och hav skänker lantlig ro. Plan två erbjuder fyra sovrum och två badrum samt gott om förvaring. Källare med bl.a. vinkällare och valv. Med tillträde från huset kommer man smidigt ut till ett rymligt dubbelgarage.

På behagligt avstånd från villan en bit in parken finns ett gästhus om ca 25 kvm fullt utrustat med pentry och badrum. Vidare på bakre delen av fastigheten har ett hus för fritid och aktivitet uppförts om ca 350 kvm. Här hittar vi gym och relaxdel, två bowlingbanor med bar och gott om plats för umgänge. Källaren om ca 180 kvm har inretts till skjutbana men utrymmets karaktär kan lätt ändras till exempelvis gym. Utanför byggnaden är stora stenlagda ytor som tillsammans med kök och bardel inne i huset gör huset till ett perfekt nav för tillställningar eller vardaglig lyx. På den bakre delen av fastigheten är även garagebyggnad med dubbelgarage och en fullt utrustad gästlägenhet.

Villan, gästhuset, garaget och aktivitetshuset är belägna innanför ett vackert ambassadliknande staket med pelare i granit och smidda grindar. Hela miljön innanför är en blandning av anlagda gräsytor och gångstigar samt naturligt vackra berghällar och högresta tallar, allt i en underbar parkmiljö.

Nere vid vattnet är en utomordentlig hamn med plats för flera djupgående båtar. Intill ett f.d. båthus om ca 60 kvm som inretts omsorgsfullt med bastu och relaxdel, utanför i väster är en naturlig liten strand. Vid bryggan har man även en sjöbod med gott om förvaring. Flera fastigheter ingår och disponerar totalt ca 4 ha.

Solbacken erbjuder ett synnerligen framträdande och havsnära drömboende av absolut yttersta kvalitet där maritimt liv och varierande fritidsliv inte har några begränsningar. Allt innanför ett av Göteborgs vackraste staket.

Endast personliga visningar. För mer information vänligen maila eller ring.

LÄS MER
FAKTA

Område: Billdal

Antal rum: 9

Boarea: 512 kvm

Biarea: 146 kvm

Tomtarea: 40000 kvm

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare
Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas