Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vaxholm Vaxholm 1003 kvm

Utsökt renoverad sekelskiftesvilla i hjärtat av Vaxholm.

Magnifik villa från 1870, lugnt och fridfullt beläget på toppen av Lotsberget. Fastigheten rymmer utöver huvudbyggnaden två uthus, vilket tillsammans bildar upp till sex separata boenden. Hela fastigheten är genomgående renoverad till mycket hög standard. Huvudbyggnaden om totalt cirka 290 kvm består av tre våningsplan med ett boende per plan. Plan ett och två är i absolut toppskick då de under 2013 - 2015 genomgått en omfattande renovering.

Första våningsplanet om ca 120 kvm erbjuder ett fantastiskt sällskapsrum med vacker kakelugn i direkt anslutning till den härliga inbyggda punschverandan. Charmigt kök med ljusa snickerier i Kvänumstil med komplett maskinell utrustning från bl.a. Miele och bänkskivor i Corian med en intilliggande matsalsdel. Två stora sovrum och badrum i Carraramarmor med tvättmaskin och torktumlare.

Plan två är cirka 110 kvm med ett härligt sällskapsrum med inbyggd punschveranda och utsikt över Rådhustorget. I sällskapsrummet finns en färdig skorstenspipa i väggen för installation av valfri öppen spis. Våningsplanet erbjuder även ett kök samt två fina sovrum där båda rummen har dubbeldörrar ut till en stor gemensam balkong om cirka 15 kvm i sydväst. Badrum med golvvärme, Jacuzzi och bastu. På vinden är ytterligare ett boende inrett om ca 60 kvm, komplett med två sovrum, badrum och ett allrum med kök.

Gårdshuset är från 1870 om cirka 45 kvm med öppet upp i nock med en härlig rymd. Köksdelen har en vedspis och vardagsrummet en vedkamin. Ett mindre förvaringsloft finns och en generös separat uteplats med trätrall. Ateljéhuset innehåller två enheter byggda 1996. Det första om cirka 40 kvm och 2 rok består av två våningsplan. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt duschrum och ett övre plan med ett öppet sovrum. Egen uteplats och förråd på baksida. Ateljéhusets andra enhet är en studio om cirka 25 kvm med öppen planlösning, högt i tak, kökstrinett samt ett nyrenoverat badrum med golvvärme. Luft-luft-värmepump från Panasonic installerad 2013.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vaxholm

Antal rum: 14

Boarea: 340 kvm

Biarea: 60 kvm

Tomtarea: 1003 kvm

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas