Beskrivning Bilder Karta
Nacka Saltsjöbaden - Solsidan 1527 kvm

Vacker strandnära fastighet med brygga i kanten av Vårgärdssjön

I kanten av Vårgärdssjön, en vik till saltsjön, ligger denna lummiga och skärgårdsliknande fastighet. Trädgården smyckas av vackra ekar och generösa gräsmattor med inslag av berg. Vid stranden står en sjöstuga och på första parkett ligger huvudbyggnaden med soliga terrasser och sköna uteplatser. Interiören bjuder på stora fönster mot sjösidan med vacker utsikt. På entréplanet finns vardagsrum med öppen spis, ett allrum, kök med matrum samt ett badrum. På övre planet är det ett stort badrum med jacuzzi, ett allrum samt tre till fyra sovrum. Vid entrén till fastigheten står ett garage om 40 kvm.

Detaljplanen medger en byggnadsyta på totalt 1/9 av tomtens storlek (168 kvm). Idag är ca 137 kvm av tomten bebyggd inkl garaget. Tillåten byggnadshöjd för huvudbyggnad är 7,5 meter.

Vårgärdssjöns största djup är 14 meter och vid sundet ut till Baggensfjärden är djupet omkring tre meter. Den sydöstra delen ingår i Svärdsös naturreservat. På Solsidans norra sida ligger en badplats, Violen. Utom på Svärdsön är stränderna bebyggda med villor och privata bryggor.

Förlängningen av Solsidan både sydöst och nordväst ut består av naturreservat med stora skogar och stigar för jogging och promenad. Runt om skymtar saltsjöns vatten och bjuder på en härlig skärgårdsskänsla.

Saltsjöbaden är rikt på aktiviteter som segling, skidåkning både längd och slalom, hockey, fotboll, tennis och golf. Två stationer bort med saltsjöbanan ligger Samskolan med årskurser från 0-9. Vid Vårgärdsvägens början ligger ett omtyckt dagis, Tuvan.

Välkommen till Solsidan!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Antal rum: 7

Boarea: 150 kvm

Tomtarea: 1527 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas