Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 111 kvm

Vindslägenhet med två altaner och öppen spis

Vindslägenhet belägen i hjärtat av Östermalm med närhet till såväl Östermalmstorg som Strandvägen och city. Attraktivt utförande med en rikt varierande arkitektur med en rejäl takhöjd, bevarade äldre vindskupor, takfönster och stora fönsterpartier mot de två altanerna i väster med eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrum med öppen spis har en öppen planlösning till köket som är i direkt anslutning till en av altanerna. Genomgående ljus färgsättning med mörktonade ekgolv med vattenburen golvvärme. Kök från Binova med inslag av Carraramarmor och all utrustning från Gaggenau, två badrum, varav ett med ångbastu och det andra med kar, båda med inslag av Carraramarmor. Inbyggt musiksystem och hiss direkt in i lägenheten. Garage kan hyras mitt över gatan. Lägenheten har tidigare varit en trea, 3a, vilket med enkelhet kan återskapas. Golvyta 117 kvm, boarea 111 kvm. Terrass.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Skeppargatan 25A

Antal rum: 2

Boarea: 111 kvm

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer