Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 290 kvm

Vindsvåning i toppskick, altan i söder med oslagbar utsikt

Vindsvåning i bästa skick attraktivt belägen vid Narvavägen med fri utsikt över Stockholms taklandskap, Djurgårdens grönska och Söders höjder. Här leder hissen direkt in i våningen där man möts av en ljus & öppen sällskapsdel med generösa ytor för socialt umgänge. Det stora fönsterpartiet kan öppnas upp helt mot den södervända altanen som gjort för trevliga middagar alternativt avkopplande stunder med en sällan skådad utsikt. Altanen har ett elektriskt skjutbart glastak så man under den kalla delen av året kan nyttja den som en vinterträdgård. Stilrent vitt Siematickök med all tänkbar utrustning från Gaggenau, fyra sovrum, och två badrum plus gästwc, samtliga inredda med Carraramarmor och platsbyggd förvaring. Vidare finns ett mindre bibliotek samt ett tornrum som gjort för tv-rum/ungdomsrum. Hela våningen totalrenoverades/byggdes om 2014 och är således i ett mycket gott skick. Lågt belånad förening med låga avgifter. Ett livsstilsboende med omedelbar närhet till Strandvägens vimmel och Djurgårdens underbara strövområden. Garage kan hyras i grannfastigheten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 6

Boarea: 290 kvm

Våningsplan: 6

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas