Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 3008 kvm

Djursholmsvilla anno 1907 i mycket gott skick med fritt läge

Klassisk familjevilla med stor plan tomt med härliga gräsytor & närhet till såväl skolor, dagis som allmänna kommunikationer. Villan som är uppförd i början av förra seklet har en fri vy över den framförliggande ängen och är belägen endast 250 meter från Framnäsvikens vatten. Villan har nyligen genomgått en totalrenovering med de klassiska och tidstypiska detaljerna bevarade samtidigt som all tänkbar modern utrustning installerats så som vattenburen golvvärme, integrerat ljudsystem, bergvärme etc. Här erbjuds en samlad sällskapsdel med många och vackert spröjsade fönster och intilliggande tidsenligt snickeribyggt kök. Fyra till sex sovrum, tre badrum, två eldstäder. Suterrängvåning med groventré, stort allrum, gästrum, tvättstuga och exklusivt spa med såväl bastu som familjebadkar. En mycket välrenoverad villa i mycket attraktivt utförande på en härligt stor uppvuxen plan tomt i söder.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 10

Boarea: 361 kvm

Biarea: 59 kvm

Tomtarea: 3008 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas