Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Skärsnäsvägen 13 Djursholm 2265 kvm

Attraktivt belägen i Djursholm med närhet till Germaniaviken med dess trevliga bad och Germaniaparken och övriga vackra strövområden, samt närhet till centrum, golfbanor, tennisbanor mm.
Villan har fantastiskt vackra detaljer i nationalromantik och har förutom flertalet entréer till trädgården även fin planlösning med stora sociala ytor samt bra privat avdelning. Hall med bra förvaring med praktisk och trivsam sittbänk, hemtrevligt och klassiskt fullutrustat kök i grå nyans, med bänkskiva i carrerra, bred induktionsspis från smeg, integrerade maskiner samt stort skafferi och bra matplats, samt matsal i direkt anslutning till köket.
Köket har målat trägolv i grått/ vitt.
Matsalen har stort fönsterparti med sjöutsikt samt pardörrar ut till en trivsam veranda i söderläge och en stor och praktfull eldstad, samt bröstpanel på vägg.
Vidare finns två rum i fil med skjutdörrar innehållandes bibliotek, eldstad, vackert burspråksfönster samt trivsamt hörnrum/ sällskapsrum med kakelugn.
inre hall med entré till den västra trädgårdssidan. Här finns kapprum, gästwc samt en magnifik trappa till övre plan med djupt målade väggar i röd nyans. vidare finns mycket bra klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare, samt goda arbetsytor.

Övreplan har 4-5 charmfulla sovrum, varav tre med kakelugnar samt två badrum, varav det större i carrerramarmor med både badkar och dusch, dubbelhandfat mm.

Vind och källare med bastu, dusch och wc samt ett rum med fönster. Carport för två bilar med förråd samt en lekstuga.

Villan är kontinuerligt renoverad och har nyligen fått en liten uppfräschning av såväl slipade och oljade parkettgolv samt en trivsam färgsättning både extertiört och interiört samt ny grus och stensättning i trädgården, som är lätt kuperad av både sten och gräsmatta, grus/stengångar mm. tomten är 2265 kvm.
Inhägnad tomt med grind i infart, samt larm i huset.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Skärsnäsvägen 13

Antal rum: 8

Boarea: 297 kvm

Biarea: 157 kvm

Tomtarea: 2265 kvm

Britt-Marie Pielbusch

Ansvarig mäklare
Britt-Marie Pielbusch

Britt-Marie Pielbusch

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Britt-Marie Pielbusch

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer