Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Violavägen 5 Värmdö 10800 kvm

Villa med fantastisk utsikt på sjötomt med bryggor och sandstrand

Bra belägen sjötomt med en villa om ca 250 kvm endast en kort bilväg till Värmdö golfklubb. Enligt en förestående detaljplan (2019) kan fastigheten avstyckas så att man får en sjötomt och två ytterligare fastighet med sjöutsikt. På fastigheten (sjötomtsdelen) finns en villa som om- och tillbyggdes år 2010. Därefter har ägarna kontinuerligt renoverat så att villan idag är i ett mycket gott skick och från samtliga rum mot vattnet har man en underbar utsikt. Idag finns det en fullutrustad gäststuga om ca 100 kvm och ett litet hus vid vattnet med kök. Vid vattnet finns även soldäck, brygga, sandstrand, redskapsbod och båtslip. Interiört så har villan på entré plan en välkomnande hall, kök med matplats, salong med matsalsdel och vardagsrumsdel med öppen spis. På övre plan finns ett TV-rum med enastående utsikt, fyra sovrum och två badrum. Fint mindre källarutrymme som lämpar sig bra som vinkällare. När den nya detaljplanen för området antas (sannolikt 2018/19) kommer fastigheten att kunna delas upp i flera fastigheter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Violavägen 5

Boarea: 300 kvm

Biarea: 33 kvm

Tomtarea: 10800 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer