Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö 10800 kvm

Villa med fantastisk utsikt på sjötomt med bryggor och sandstrand

Bra belägen sjötomt med en villa om ca 250 kvm endast en kort bilväg till Värmdö golfklubb. Enligt en förestående detaljplan (2019) kan fastigheten avstyckas så att man får en sjötomt och två ytterligare fastighet med sjöutsikt. På fastigheten (sjötomtsdelen) finns en villa som om- och tillbyggdes år 2010. Därefter har ägarna kontinuerligt renoverat så att villan idag är i ett mycket gott skick och från samtliga rum mot vattnet har man en underbar utsikt. Idag finns det en fullutrustad gäststuga om ca 100 kvm och ett litet hus vid vattnet med kök. Vid vattnet finns även soldäck, brygga, sandstrand, redskapsbod och båtslip. Interiört så har villan på entré plan en välkomnande hall, kök med matplats, salong med matsalsdel och vardagsrumsdel med öppen spis. På övre plan finns ett TV-rum med enastående utsikt, fyra sovrum och två badrum. Fint mindre källarutrymme som lämpar sig bra som vinkällare. När den nya detaljplanen för området antas (sannolikt 2018/19) kommer fastigheten att kunna delas upp i flera fastigheter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Boarea: 300 kvm

Biarea: 33 kvm

Tomtarea: 10800 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas