Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Sturegatan 29 Östermalm 177 kvm

Ljus våning med parkutsikt - två balkonger

Nyrenoverad, stilfull våning belägen högst upp i totalrenoverad fastighet från 1886 i söderläge mot Stureparken. Våningen är även den nyligen renoverad samt mycket ljus och välplanerad där alla rum har vidsträckt utsikt över staden i söder. Salong och matsal, som båda har eldstäder, ligger invid det välutrustade, vackra köket som bland annat är utrustat med ångugn, ismaskin, tallriksvärmare och vinkylar. Våningen har även egen ventilation samt hög säkerhet med avancerat larmsystem samt kameraövervakad fastighet. Tre bra sovrum varav ett större med garderober, två badrum, två små balkonger samt fyra fungerande eldstäder fulländar bilden av den nästintill perfekta våningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Sturegatan 29

Antal rum: 5

Boarea: 177 kvm

Våningsplan: 4

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer