Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 177 kvm

Ljus våning med parkutsikt - två balkonger

Nyrenoverad, stilfull våning belägen högst upp i totalrenoverad fastighet från 1886 i söderläge mot Stureparken. Våningen är även den nyligen renoverad samt mycket ljus och välplanerad där alla rum har vidsträckt utsikt över staden i söder. Salong och matsal, som båda har eldstäder, ligger invid det välutrustade, vackra köket som bland annat är utrustat med ångugn, ismaskin, tallriksvärmare och vinkylar. Våningen har även egen ventilation samt hög säkerhet med avancerat larmsystem samt kameraövervakad fastighet. Tre bra sovrum varav ett större med garderober, två badrum, två små balkonger samt fyra fungerande eldstäder fulländar bilden av den nästintill perfekta våningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 177 kvm

Våningsplan: 4

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas