Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Vasastan 111 kvm

Högt belägen våning med balkong invid Odenplan

Helrenoverad våning där kök, matsal samt sällskapsrum har integrerats med varandra till en stor öppen planlösning. Här ges flertalet fönster i fil i härligt västerläge. Tufft fullutrustat kök med industritouch, samt plats för stort matbord i anslutning till köket. Sällskapsrummet som idag öppnats upp och integrerats med matsal och kök ger en modern och trivsam planlösning. Våningen har renoverats från 2005 och framåt och har vackra golv såsom parkettgolv i sällskapsdel och kök samt master bedroom, och trägolv i hall och lilla sovrum. Hallen har ingång till badrum samt till de två rofyllda sovrummen belägna åt gård. Båda sovrummen har bra förvaring. Sovrummen har öppnats upp mellan varandra med snygg industridörr i glas. Rymlig balkong med utgång från master bedroom som ger förmiddagssol. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, wc samt handfat. Från hallen nås bostadens lilla tvättstuga med tvättpelare och bra förvaring.
Till lägenheten hör även ett källarförråd. Gemensam tvättstuga i fastigheten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Antal rum: 4

Boarea: 111 kvm

Våningsplan: 4

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas