Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Upplandsgatan 44, 4tr Vasastan 111 kvm

Högt belägen våning med balkong invid Odenplan

Helrenoverad våning där kök, matsal samt sällskapsrum har integrerats med varandra till en stor öppen planlösning. Här ges flertalet fönster i fil i härligt västerläge. Tufft fullutrustat kök med industritouch, samt plats för stort matbord i anslutning till köket. Sällskapsrummet som idag öppnats upp och integrerats med matsal och kök ger en modern och trivsam planlösning. Våningen har renoverats från 2005 och framåt och har vackra golv såsom parkettgolv i sällskapsdel och kök samt master bedroom, och trägolv i hall och lilla sovrum. Hallen har ingång till badrum samt till de två rofyllda sovrummen belägna åt gård. Båda sovrummen har bra förvaring. Sovrummen har öppnats upp mellan varandra med snygg industridörr i glas. Rymlig balkong med utgång från master bedroom som ger förmiddagssol. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, wc samt handfat. Från hallen nås bostadens lilla tvättstuga med tvättpelare och bra förvaring.
Till lägenheten hör även ett källarförråd. Gemensam tvättstuga i fastigheten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Upplandsgatan 44, 4tr

Antal rum: 4

Boarea: 111 kvm

Våningsplan: 4

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer