Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Artillerigatan 28 A , 2tr Östermalm 201 kvm

Familjevåning med stora sällskapsytor, eldstad och balkong

Invid Östermalmstorg och i backen av Artillerigatan där fri utsikt ges över kyrkan och Armé museet finns denna trivsamma familjevåning. Representativa ytor, såsom inre hall/bibliotek, salong och matsal i fil med burspråk. Tre bra sovrum, två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar & tvättstuga, samt gästwc i hall. Ytterligare matrum och kök åt gård med utgång till köksentré och balkong. Vackra golv och övriga tidstypiska detaljer ger våningen en trivsam karaktär och mycket fin disponering. Köket har äldre poggenpohl inredning. Låg avgift samt garage i fastigheten ( kostnad garage 616kr/mån, internkö)

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Artillerigatan 28 A , 2tr

Antal rum: 6

Boarea: 201 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer