Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 201 kvm

Familjevåning med stora sällskapsytor, eldstad och balkong

Invid Östermalmstorg och i backen av Artillerigatan där fri utsikt ges över kyrkan och Armé museet finns denna trivsamma familjevåning. Representativa ytor, såsom inre hall/bibliotek, salong och matsal i fil med burspråk. Tre bra sovrum, två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar & tvättstuga, samt gästwc i hall. Ytterligare matrum och kök åt gård med utgång till köksentré och balkong. Vackra golv och övriga tidstypiska detaljer ger våningen en trivsam karaktär och mycket fin disponering. Köket har äldre poggenpohl inredning. Låg avgift samt garage i fastigheten ( kostnad garage 616kr/mån, internkö)

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 6

Boarea: 201 kvm

Våningsplan: 2

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas