Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Älgövägen 334 Saltsjöbaden - Älgö 1904 kvm

Elegant villa på Älgös guldkust med södervänd sjötomt & utsikt över Älgösund & Gåsö med dess genuina skärgårdskänsla. Putsad villa anno 1924 som renoverats fortlöpande med fokus på att skapa ett bekvämt & modernt boende. Den attraktiva tomten erbjuder stor plan gräsyta ned mot vattnet, egen sandstrand & en gedigen brygganläggning med pittoreskt lusthus på nocken. Här har trädgårdsarkitekten lyckats skapa en känsla av att befinna sig på betydligt sydligare breddgrader med den vackert lagda gatstenen, stensatta terrasseringarna, cypresser & låga barrväxter. Villan erbjuder exklusivt kök med all maskinell utrustning från Miele, vardagsrum intill matsal med utgång till stor altan & fri utsikt över vattnet & de omgivande skären, fem möjliga sovrum, allrum, spa & tempererad vinkällare. Ett enastående ställe med gästhus, två fristående garage, automatiska grindar, uppvärmd infart & en härlig skärgårdskänsla där man med båt når Nämdöfjärden & havsbandet på ca 20 minuter. Boarea huvudbyggnad 246 kvm. Plan tomt om 1904 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Älgövägen 334

Antal rum: 8

Boarea: 168 kvm

Biarea: 101 kvm

Tomtarea: 1904 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer