Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Danderyd 3389 kvm

Exceptionell familjevilla om totalt 809 kvm med ett helt unikt läge i Danderyd på vackert anlagd parktomt invid Edsvikens vattenspegel. Villan har renoverats under de senaste åren med bl a modernt och välutrustat Bulthaup/Gaggenau kök. I övrigt erbjuder villan stora, härliga och ljusa sällskapsytor, upp till sju sovrum samt terrasser, balkonger och altaner varifrån man kan avnjuta solnedgången över Edsviken. Villan håller som helhet en mycket hög klass och har en unik planlösning med generösa ytor för umgänge, rekreation och fritidsintressen som t.ex. Spa med pool, garage för upp till sju bilar, avancerat brand och inbrottslarm, vinkällare, vapenrum, musikrum och verkstad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Danderyd

Antal rum: 9

Boarea: 400 kvm

Biarea: 409 kvm

Tomtarea: 3389 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas