Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Granitvägen 4 Danderyd 3389 kvm

Exceptionell familjevilla om totalt 809 kvm med ett helt unikt läge i Danderyd på vackert anlagd parktomt invid Edsvikens vattenspegel. Villan har renoverats under de senaste åren med bl a modernt och välutrustat Bulthaup/Gaggenau kök. I övrigt erbjuder villan stora, härliga och ljusa sällskapsytor, upp till sju sovrum samt terrasser, balkonger och altaner varifrån man kan avnjuta solnedgången över Edsviken. Villan håller som helhet en mycket hög klass och har en unik planlösning med generösa ytor för umgänge, rekreation och fritidsintressen som t.ex. Spa med pool, garage för upp till sju bilar, avancerat brand och inbrottslarm, vinkällare, vapenrum, musikrum och verkstad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Danderyd

Adress: Granitvägen 4

Antal rum: 9

Boarea: 400 kvm

Biarea: 409 kvm

Tomtarea: 3389 kvm

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer