Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kungsholmen 260 kvm

Hörnvåning anno 1907 i mycket attraktivt skick

Nyrenoverad hörnvåning belägen på Nedre Kungsholmen i ett kulturhistoriskt erkänt hus ritat av arkitekterna Dorph och Höög. Huset är uppfört i en barockinfluerad jugendstil som präglade paradhusen i början av 1900-talet. Våningen präglas av sällskapsdelens härliga volym och jugendtidens klassiska attribut såsom stram stuckatur, småspröjsade överfönster och blomstermotiv. Hallen öppnar upp likt en solfjäder till en ljus och väl sammanhållen sällskapsdel. Tre sovrum med badrum ensuite, varav master bedroom med stort exklusivt badrum. Platsbyggt kök i klassisk stil med köksö och stor balkong i rakt söderläge. Vidare bjuder våningen på fungerande kakelugnar, burspråk, tre balkonger etc. Lågt belånad fastighet och förening med mycket god ekonomi med flera avgiftssänkningar de senaste åren. Avgifterna sänks med ytterligare 12.5 % från och med Q2 2016, denna vånings avgift blir då efter sänkning 3.695 kr/mån inkl värme och VA.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Antal rum: 6

Boarea: 260 kvm

Våningsplan: 3

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas