Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Södermalm 91 kvm

Vindslägenhet med öppen spis, stor altan och parkläge

I idylliska kvarter på pittoreska Metargatan med dess små stickgator omgärdade av grönskande parker bygger Abacus Brf Blecktornet. Husets traditionella lägenheter är alla sålda och tillträdda och nu säljs vindslägenheten om 91 kvm och 3 rum. Arkitekten har skapat en lägenhet som präglas av ett härligt ljusflöde från såväl fönsterkupor i olika väderstreck som de stora glaspartiet mot altanen. Vindskaraktären förstärks genom den väl tilltagna takhöjden och öppen spis. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning till kök i sobert vitt. Altan om hela 10 kvm nås från kök och vardagsrum och vetter mot den grönskande Lilla Blecktornsparken med underbara solnedgångar. Omgående inflyttning om så önskas. En helt nybyggd fastighet vilket borgar för ett bekymmersfritt boende lång tid framöver. Garageplats i huset kan hyras för denna lägenhet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 3

Boarea: 91 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas