Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Metargatan 15 Södermalm 91 kvm

Vindslägenhet med öppen spis, stor altan och parkläge

I idylliska kvarter på pittoreska Metargatan med dess små stickgator omgärdade av grönskande parker bygger Abacus Brf Blecktornet. Husets traditionella lägenheter är alla sålda och tillträdda och nu säljs vindslägenheten om 91 kvm och 3 rum. Arkitekten har skapat en lägenhet som präglas av ett härligt ljusflöde från såväl fönsterkupor i olika väderstreck som de stora glaspartiet mot altanen. Vindskaraktären förstärks genom den väl tilltagna takhöjden och öppen spis. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning till kök i sobert vitt. Altan om hela 10 kvm nås från kök och vardagsrum och vetter mot den grönskande Lilla Blecktornsparken med underbara solnedgångar. Omgående inflyttning om så önskas. En helt nybyggd fastighet vilket borgar för ett bekymmersfritt boende lång tid framöver. Garageplats i huset kan hyras för denna lägenhet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Metargatan 15

Antal rum: 3

Boarea: 91 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer