Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Lidingö Kapellbacken 8 Lidingö 2100 kvm

Stor sekelskiftesvilla i Brevik med sjöutsikt

Elegant sekelskiftesvilla anno 1909 om 325 kvm boarea belägen högt och soligt med utsikt över de framförliggande villatomterna med Stockholmsinlopp och Skurusundet i fonden. Trädgårdstomt om 2100 kvm med plana gräsytor och flertalet uppvuxna fruktträd och bärbuskar. Villan disponerar 10 rum där entréplanet har en sammanhållen & generös sällskapsdel med väl tilltagen takhöjd, öppen spis, stora fönster och vackert burspråk. Platsbyggt tidsenligt kök med rymlig matplats. Övervåningen har en klassisk och attraktiv planlösning med fyra rymliga sovrum samt stort badrum. Delvis inrett vindsplan med två sovrum och badrum som gjort för gäster, barnflicka eller tonåringar. Källare med en-bilsgarage och mycket goda ekonomiutrymmen som kan inredas för ytterligare bostadsutrymme då man har en god takhöjd och fördelaktiga fönster. Huset är i gott skick med installerad bergvärme och omedelbar närhet till såväl skolor som kommunikationer. Möjlighet finns att även förvärva obebyggd intilliggande tomt om ca 1376 kvm. Möjlighet att överta äganderätt i tennisbana i Brevik.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö

Adress: Kapellbacken 8

Antal rum: 9

Boarea: 325 kvm

Biarea: 112 kvm

Tomtarea: 2100 kvm

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer