Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vaxholm Skarpö 3735 kvm

Skarpöborg - Skärgårdsdröm anno 1909 i bästa skick.

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som genomgått en omsorgsfull renovering under de senaste åren och nu åter tronar i sin forna glans. Villan är privat belägen på en stor insynsskyddad parkliknande tomt med rogivande vy över Trälhavet och dess små skärgårdsöar. Här finner man uteplatser i flera väderstreck, stora gräsytor för bollspel, stor pool, jacuzzi och ett exklusivt vinterbonat lusthus beläget på tomtens högsta punkt med milsvidd havsutsikt. Interiört erbjuder entréplanet härliga sällskapsytor med ett stort platsbyggt kök och intilliggande glasveranda för stora middagsbjudningar med känslan av att befinna sig mitt i naturen. Övervåning med tre rymliga sovrum, stort badrum, kontor och öppen spis samt generös altan. Hel källare med suterrängkänsla som nås via den breda trappan där det finns ett rymligt familjerum, spa med nedsänkt jacuzzi, tvättstuga och vinkällare. Genomgående mycket platsbyggda detaljer och golv av massiv ek och kalksten med genomgående vattenburen golvvärme i entréplan och källarplan. Vidare finns på fastigheten poolhus med stort gästrum och bastu med havsutsikt, gäststuga, lusthus, garage och grindstuga. Skarpö är en sommaridyll endast 40 min från city med klassiskt midsommarfirande, tennisbana, seglarskola, badstrand och många vackra hus från förra sekelskiftet. Ett ställe i bästa skick som måste upplevas, lämpar sig likväl för permanent- som för fritidsboende med gångavstånd till badplatser, tennisbana, ångbåtsbrygga och möjlighet till båtplats med segelbåtsdjup. Villa om totalt ca 300 kvm plus 55 kvm boarea i gästhus och lusthus. Installerad bergvärme, automatiska grindar, vinkällare, stort segeltak med pergola över köksterrass, integrerat BOSE ljud-system på entréplan etc.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skarpö

Antal rum: 6

Boarea: 300 kvm

Tomtarea: 3735 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas