Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Orvar Odds väg 17 Fredhäll 111 kvm

Stadsradhus / Townhouse med stor terrass och sjöutsikt

Nu utbjuds något så unikt som ett eget gavelradhus/townhouse spektakulärt beläget med sydvästläge på Fredhällsklipporna med 180 graders sjöutsikt över Essingefjärdens vattenspegel. Stora fönster och en egen stor terrass skapar en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön och erbjuder en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. Tidig funktionalism när den är som bäst! Entrén nås genom trädgården och redan där bjuds man på en hänförande sjöutsikt. Entréplan omfattar stort vardagsrum med eldstad och utgång till altan, matrum och kök. Övervåning med tre sovrum, varav master bedroom vetter mot sjösidan. Möjlighet ges att förvärva radhuset som det disponeras idag i två plan om 111 kvm boarea samt källare om ca 19 kvm. Alternativt kan garage om ca 38 kvm köpas till som då kan disponeras som garage och/eller lägenhetsyta. Lägenheten är i behov av renovering vilket möjliggör skapandet av det egna drömboendet. Ansökan om bygglov med arkitektritning, för ombyggnad av garage till lägenhetsyta, har inlämnats till Stadsbyggnadskontoret. Välkommen till ett unikt livsstilsboende med härliga solnedgångar över fjärden i väster och möjlighet till bad från Fredhällsklipporna ett stenkast från terrassen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fredhäll

Adress: Orvar Odds väg 17

Antal rum: 4

Boarea: 111 kvm

Biarea: 19 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer