Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Flen Sörmland 5914430 kvm

Långdunker ritades runt 1750 och tillskrivs Carl Hårleman (en av arkitekterna till Stockholms slott). Herrgården tillhör Sörmlands mest omskrivna och vackra herresäten, belägen mellan ekhagar och sjöar i närheten av Sparreholm - 11 mil från Stockholm.
Närmaste tågstation är Flen med 55 minuters restid till Stockholm Central.
Långdunker räknar några av landets äldsta släkter bland sina ägare, Bååt, Bonde, Sparre, Wachtmeister och Lewenhaupt. Kungar och drottningar har dinerat och dansat här under fyra århundranden, den långa ägarlängden garanterar en unikt intakt själ och historia - gårdsarkivet med kartor, kassaböcker och handlingar går tillbaka till 1600-talet.
Huset erbjuds nu marknaden för första gången sedan 1893.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Tomtarea: 5914430 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas