Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Flen Långdunker Sörmland 5914430 kvm

Långdunker ritades runt 1750 och tillskrivs Carl Hårleman (en av arkitekterna till Stockholms slott). Herrgården tillhör Sörmlands mest omskrivna och vackra herresäten, belägen mellan ekhagar och sjöar i närheten av Sparreholm - 11 mil från Stockholm.
Närmaste tågstation är Flen med 55 minuters restid till Stockholm Central.
Långdunker räknar några av landets äldsta släkter bland sina ägare, Bååt, Bonde, Sparre, Wachtmeister och Lewenhaupt. Kungar och drottningar har dinerat och dansat här under fyra århundranden, den långa ägarlängden garanterar en unikt intakt själ och historia - gårdsarkivet med kartor, kassaböcker och handlingar går tillbaka till 1600-talet.
Huset erbjuds nu marknaden för första gången sedan 1893.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Långdunker

Tomtarea: 5914430 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer