Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Skärsnäsvägen 20 Djursholm 2795 kvm

Modern villa högt och insynsskyddat belägen som sista hus på återvändsgata med vidsträckt sjöutsikt mellan Framnäsviken och Germaniaviken. Villan ligger på en stor sjötomt med plana gräsytor precis vid strandkanten, rejäl brygga, sjöbod samt en generös inomhuspool i separat byggnad. Ett flertal uteplatser där det stora bryggdäcket är den givna platsen för stora middagsbbjudningar och vattenaktiviteter sommartid. Villan har idag 8 rum, varav 5 möjliga sovrum och 3 badrum. Sällskapsdelen bjuder på generösa ytor med panoramavy över det framförliggande vattnet och den egna hamnanläggningen med segelbåtsdjup där solen kommer åt hela dagen. Stort kök i förlängningen av sällskapsdelen med utgång till altan mot sjösidan. En fantastisk familjevilla på en av få plana sjötomter i Djursholm, som också lämpar sig mycket väl för mindre representation. Villan har delvis nyligen renoverats. Innanför grindar finns dubbelgarage och parkeringsplats för flertalet bilar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Skärsnäsvägen 20

Antal rum: 8

Boarea: 319 kvm

Biarea: 182 kvm

Tomtarea: 2795 kvm

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer