Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Djursholm 2795 kvm

Modern villa högt och insynsskyddat belägen som sista hus på återvändsgata med vidsträckt sjöutsikt mellan Framnäsviken och Germaniaviken. Villan ligger på en stor sjötomt med plana gräsytor precis vid strandkanten, rejäl brygga, sjöbod samt en generös inomhuspool i separat byggnad. Ett flertal uteplatser där det stora bryggdäcket är den givna platsen för stora middagsbbjudningar och vattenaktiviteter sommartid. Villan har idag 8 rum, varav 5 möjliga sovrum och 3 badrum. Sällskapsdelen bjuder på generösa ytor med panoramavy över det framförliggande vattnet och den egna hamnanläggningen med segelbåtsdjup där solen kommer åt hela dagen. Stort kök i förlängningen av sällskapsdelen med utgång till altan mot sjösidan. En fantastisk familjevilla på en av få plana sjötomter i Djursholm, som också lämpar sig mycket väl för mindre representation. Villan har delvis nyligen renoverats. Innanför grindar finns dubbelgarage och parkeringsplats för flertalet bilar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 8

Boarea: 319 kvm

Biarea: 182 kvm

Tomtarea: 2795 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas