Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Framnäsvägen 8A Djursholm 2124 kvm

Villa Birke på sjötomt med magnifik utsikt över Stora Värtan.

Villa Birke, om 296 boyta (samt 166 biyta) på sjötomt med eget vattenområde om och milsvid utsikt över Stora Värtans vattenspegel och öar genom stora fönsterpartier. Fastigheten, är belägen i ett av Djursholms mest attraktiva områden och har fina plana gräsytor, kvällssol, brygga med badstege, liten sandstrand samt charmig sjöbod för kräftfester. Stort härligt vardagsrum och matsal sammanbundet av öppen spis och stora glaspartier mot den hänförande sjöutsikten. Trevligt platsbyggt kök (2005) med gott om plats för stort matbord, öppen spis och utgång till däck med kvällssol. Vidare soligt arbetsrum, master bedroom med badrum en suite, dressing-room samt ett mindre sovrum. På nästa våningsplan finns tre fina sovrum med härlig sjöutsikt mot Stora Värtan och Framnäsviken, badrum samt ett stort allrum med magnifik utsikt vattnet. I entréplan hall, traditionell gillestuga med öppen spis, tempererad vinkällare, bastu samt tvättstuga. Därutöver en separat lägenhet om tre rum och kök, flertalet förråd varav ett större förråd (före detta garage). Från villan leder eluppvärmd gång till dubbelgaraget. Mycket trevlig tomt med plana fina gräsytor, fruktträd, bär och rabatter. En nedre naturtomtsdel med skärgårdskänsla leder till bryggan för sköna bad och båtliv. I den egna vattenrätten finns bra fiske med nät tillåtet. Utöver den egna bryggan finns en fyra meter bred bryggplats i den skyddade Framnäsviken.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 12

Boarea: 296 kvm

Biarea: 166 kvm

Tomtarea: 2124 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer