Beskrivning Bilder Karta
Vellinge Ljunghusen 2255 kvm

Ljunghusen - Hög internationell standard

I Ljunghusen finner ni denna villa med hög internationell standard attraktivt belägen med närhet till golfbana, strand och skola. Här har design och tekniska lösningar fått stå i fokus och bidragit till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av absolut yppersta klass och kvalitet. Med ett flertal utgångar skapas en fantastisk kontakt med den insynsskyddade trädgården. Entréplanets väldisponerade sociala ytor, där köket utgör hjärtat av huset, tillsammans med uteplats i sydvästläge inbjuder till stora bjudningar och fester. För gäster, barnflicka eller för företagaren finns ett separat gästhus om 50 kvm med två sovrum, badrum och fullt utrustat kök och vardagsrum. Hela fastigheten är i ett mycket exklusivt utförande av internationell stil med genomgående sobra och exklusiva materialval och med faciliteter så som integrerat ljus- och ljudsystem, garage etc etc. Egen badhytt vid Ljunghusens strand tillhör fastigheten. Totalyta 361 kvm varav boarea 328 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Antal rum: 7

Boarea: 274 kvm

Biarea: 33 kvm

Tomtarea: 2255 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas