Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vellinge Västra Lärkvägen 4 Ljunghusen 2255 kvm

Ljunghusen - Hög internationell standard

I Ljunghusen finner ni denna villa med hög internationell standard attraktivt belägen med närhet till golfbana, strand och skola. Här har design och tekniska lösningar fått stå i fokus och bidragit till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av absolut yppersta klass och kvalitet. Med ett flertal utgångar skapas en fantastisk kontakt med den insynsskyddade trädgården. Entréplanets väldisponerade sociala ytor, där köket utgör hjärtat av huset, tillsammans med uteplats i sydvästläge inbjuder till stora bjudningar och fester. För gäster, barnflicka eller för företagaren finns ett separat gästhus om 50 kvm med två sovrum, badrum och fullt utrustat kök och vardagsrum. Hela fastigheten är i ett mycket exklusivt utförande av internationell stil med genomgående sobra och exklusiva materialval och med faciliteter så som integrerat ljus- och ljudsystem, garage etc etc. Egen badhytt vid Ljunghusens strand tillhör fastigheten. Totalyta 361 kvm varav boarea 328 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Västra Lärkvägen 4

Antal rum: 7

Boarea: 274 kvm

Biarea: 33 kvm

Tomtarea: 2255 kvm

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Anders Nilsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer