Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Djursholm 3404 kvm

Magnifikt i Djursholm - Privat läge

Storslagen villa ursprungligen uppförd som en av de första villorna i Djursholm under senare delen av 1800-talet. Villan är under senare år moderniserad och tillbyggd i typisk sekelskiftes stil med stora, spröjsade fönsterytor vilket ger en sällsynt ljus interiör. Villan har Sveavikens vattenspegel samt Stockholms inre skärgårdsmiljö i fonden och ligger nära Djursholms centrum med trevliga promenadvägar i omgivningen. Den storslagna arkitekturen återspeglar de härliga kustvillorna på Amerikas östkust och med sina generösa sällskapsutrymmen och rymliga sovrum är det ett sällsynt representativt och bekvämt boende. Villan är omgiven av en stor trädgårdstomt med ordentliga grönytor för barnens bollspel samt en lyxig "overflow" pool med en stor däcksyta för de vuxnas umgängesliv. Hela fastigheten ligger väl insynsskyddad vid slutet av återvändsgata vilket ger ett sällsynt privat läge och möjlighet till hög säkerhet för familjen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 12

Boarea: 676 kvm

Biarea: 139 kvm

Tomtarea: 3404 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas