Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Sveastigen 8 Djursholm 3404 kvm

Magnifikt i Djursholm - Privat läge

Storslagen villa ursprungligen uppförd som en av de första villorna i Djursholm under senare delen av 1800-talet. Villan är under senare år moderniserad och tillbyggd i typisk sekelskiftes stil med stora, spröjsade fönsterytor vilket ger en sällsynt ljus interiör. Villan har Sveavikens vattenspegel samt Stockholms inre skärgårdsmiljö i fonden och ligger nära Djursholms centrum med trevliga promenadvägar i omgivningen. Den storslagna arkitekturen återspeglar de härliga kustvillorna på Amerikas östkust och med sina generösa sällskapsutrymmen och rymliga sovrum är det ett sällsynt representativt och bekvämt boende. Villan är omgiven av en stor trädgårdstomt med ordentliga grönytor för barnens bollspel samt en lyxig "overflow" pool med en stor däcksyta för de vuxnas umgängesliv. Hela fastigheten ligger väl insynsskyddad vid slutet av återvändsgata vilket ger ett sällsynt privat läge och möjlighet till hög säkerhet för familjen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Sveastigen 8

Antal rum: 12

Boarea: 676 kvm

Biarea: 139 kvm

Tomtarea: 3404 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer