Beskrivning Bilder Karta
Nacka Saltsjö-Duvnäs 2879 kvm

Stilsäkert på Duvnäs Udde

Stilsäker villa om totalt ca 450 kvm på sjötomt med skärgårdskaraktär och kvällssol på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Villan är byggd på en ogenerad del av udden med fri utsikt i två väderstreck över vattnet och mot den egna brygganläggning med sjöbod och bastu. Villan har under senare år uppdaterats av arkitekten Per Öberg och har en samtida design med mycket ljus interiör och stora fönsterpartier mot vattnet. Trädgården är genomgripande omplanerad av trädgårdsmästare Simon Häggblom som använt moderna material blandat med klassiskt svenska material som kalksten och skiffer. Villan erbjuder på sina 450 kvm ett flertal sovrum samt stora sällskapsytor och inomhuspool.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Antal rum: 10

Boarea: 250 kvm

Biarea: 203 kvm

Tomtarea: 2879 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas