Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Duvnäs Udde 13 Saltsjö-Duvnäs 2879 kvm

Stilsäkert på Duvnäs Udde

Stilsäker villa om totalt ca 450 kvm på sjötomt med skärgårdskaraktär och kvällssol på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Villan är byggd på en ogenerad del av udden med fri utsikt i två väderstreck över vattnet och mot den egna brygganläggning med sjöbod och bastu. Villan har under senare år uppdaterats av arkitekten Per Öberg och har en samtida design med mycket ljus interiör och stora fönsterpartier mot vattnet. Trädgården är genomgripande omplanerad av trädgårdsmästare Simon Häggblom som använt moderna material blandat med klassiskt svenska material som kalksten och skiffer. Villan erbjuder på sina 450 kvm ett flertal sovrum samt stora sällskapsytor och inomhuspool.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Adress: Duvnäs Udde 13

Antal rum: 10

Boarea: 250 kvm

Biarea: 203 kvm

Tomtarea: 2879 kvm

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer