Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Vasastan 113 kvm

Mycket elegant hörnvåning med högt läge i Birkastan

Vacker hörnvåning attraktivt belägen mitt i Birkastan med närhet till såväl Rörstrandsgatans rikliga restaurangutbud som mycket goda kommunikationer. Våningen har nyligen renoverats samt omdisponerats så att det nya Kvänumköket med två stora vackra fönster har fått en central plats mot gatan i fil med sällskapsrummet som har ett underbart hörnburspråk. Många stora fönster skapar en ljus och luftig våning som efter ombyggnationen även blivit mycket välplanerad med tre sovrum, varav ett med kakelugn samt stort badrum och separat gäst-wc. En balkong är betald och beräknas klar i februari. Ljusstyrning från Nexa och inbyggda högtalare med zonstyrning. Stambytt hus och förening med låg skuldsättning. Hiss i huset.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Antal rum: 4

Boarea: 113 kvm

Våningsplan: 4

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas