Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 896 kvm

Sjöläge på Solsidan, stor brygganläggning

Sjöläge i Saltsjöbaden med en av Solsidans få plana och barnvänliga tomter vid Erstavikens vatten. En generös gräsmatta sträcker sig hela vägen ned till vattnet där den stora bryggan bjuder in till såväl bad som tilläggning för stora båtar. Villan är uppförd 1992 med en mångfald fönster som skapare en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. En praktisk planlösning med fyra sovrum, två bad och två sällskapsrum. Invid det övre sällskapsrummet finns en vinterträdgård med eldstad med en påtaglig känsla av att sitta mitt i naturen. Från alla husets rum har man en vidsträckt utsikt över Erstavikens vattenspegel och endast ett fåtal meter till badstegen. Ett välskött hus med ett underbart havsläge med närhet till city.
Nedre delen av tomten och bryggan delas med grannen, se tomtkarta.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 6

Boarea: 191 kvm

Biarea: 21 kvm

Tomtarea: 896 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas