Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Vårgärdsvägen 62C Saltsjöbaden 896 kvm

Sjöläge på Solsidan, stor brygganläggning

Sjöläge i Saltsjöbaden med en av Solsidans få plana och barnvänliga tomter vid Erstavikens vatten. En generös gräsmatta sträcker sig hela vägen ned till vattnet där den stora bryggan bjuder in till såväl bad som tilläggning för stora båtar. Villan är uppförd 1992 med en mångfald fönster som skapare en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. En praktisk planlösning med fyra sovrum, två bad och två sällskapsrum. Invid det övre sällskapsrummet finns en vinterträdgård med eldstad med en påtaglig känsla av att sitta mitt i naturen. Från alla husets rum har man en vidsträckt utsikt över Erstavikens vattenspegel och endast ett fåtal meter till badstegen. Ett välskött hus med ett underbart havsläge med närhet till city.
Nedre delen av tomten och bryggan delas med grannen, se tomtkarta.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Vårgärdsvägen 62C

Antal rum: 6

Boarea: 191 kvm

Biarea: 21 kvm

Tomtarea: 896 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer