Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Hökens Gata 8, 4 tr Södermalm 168 kvm

Vindsvåning invid Mosebacke torg - Altan i väster

Stilsäker vindsvåning i bästa skick med ett mycket attraktivt läge invid det grönskande Mosebacke torg. Ett stenkast från våningen ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger, caféer och shopping. Våningen har två altaner, en mindre i öster med morgon- sol och en större i väster med kvällssol. En mycket ljus vindsvåning med såväl takfönster och takkupor som glasväggar mot altanerna. Våningen erbjuder ett underbart vardagsrum med utsikt över takåsarna, ett rymligt exklusivt italienskt kök, tre sovrum och två badrum. Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum av dressingroom invid master bedroom.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Hökens Gata 8, 4 tr

Antal rum: 5

Boarea: 168 kvm

Våningsplan: 4

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer