Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Södermalm 168 kvm

Vindsvåning invid Mosebacke torg - Altan i väster

Stilsäker vindsvåning i bästa skick med ett mycket attraktivt läge invid det grönskande Mosebacke torg. Ett stenkast från våningen ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger, caféer och shopping. Våningen har två altaner, en mindre i öster med morgon- sol och en större i väster med kvällssol. En mycket ljus vindsvåning med såväl takfönster och takkupor som glasväggar mot altanerna. Våningen erbjuder ett underbart vardagsrum med utsikt över takåsarna, ett rymligt exklusivt italienskt kök, tre sovrum och två badrum. Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum av dressingroom invid master bedroom.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 5

Boarea: 168 kvm

Våningsplan: 4

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas