Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Grev Magnigatan 4 Östermalm 260 kvm

Klassisk paradvåning invid Strandvägen - Balkonger & öppen spis

Hörnvåning belägen i en attraktiv fastighet anno 1888 invid Strandvägens grönskande esplanad & Djurgårdens promenadstråk. Våningen som har en väl tilltagen takhöjd & en mångfald av högresta fönster bjuder på en ljus & generös sällskapsdel där en 12 meter lång balkong med sjöutsikt sveper runt det vackra runda hörnrummet. Hörnrummet flankeras av matsal & bibliotek, varav matsalen är utsmyckad med stort burspråk, vackra paneler, stjärnparkett & stuckatur. Vidare finns ytterligare en balkong mot gården, eldstad & fyra bra sovrum. Biblioteket som idag är avdelat till två rum kan med enkelhet återställas till sin ursprungliga rymd. Våningen bevarar mycket av originaldetaljerna så som två balkonger, öppen spis, stuckaturer, spegeldörrar & stjärnparkett etc. En förening med mycket god ekonomi & riktigt låga avgifter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Grev Magnigatan 4

Antal rum: 6

Boarea: 260 kvm

Våningsplan: 3

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer