Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Österåker Östanå gård Östra Flygeln 1 Österåker 138407 kvm

Östanå slott - Unikt beläget vid Östersjön och Stockholm

Östanå Slott är unikt beläget längs Östersjöns kust bara ca 45 minuter från Stockholms stad. Slottet ligger på en sjötomt om 13,8 hektar i form av en barockträdgård som terrasserat sluttar mot vattnet. Huvudbyggnaden uppfördes 1791-1794 efter att den ursprungliga träbyggnaden förstördes av ryssarna år 1719. Idag presenterar egendomen en mycket vacker gårdsbild med ståtliga flyglar samt ett par mindre byggnader. Efter att i över hundra år varit i samma familjs ägo har slottet övergått till att ägas i bolagsform och kan idag förvärvas såväl som fastighet som bolag.

LÄS MER
FAKTA

Område: Österåker

Adress: Östanå gård Östra Flygeln 1

Boarea: 1210 kvm

Biarea: 369 kvm

Tomtarea: 138407 kvm

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer