Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Duvnäs Udde 19 Nacka 1558 kvm

Elegant villa på sjötomt med hamnanläggning och egen sandstrand

Elegant funkisvilla på sjötomt med hamnanläggning och egen sandstrand på underbara Duvnäs Udde i Saltsjö Duvnäs. Villan som ger ett attraktivt intryck från gatan omgärdas av en vitputsad mur som även inramar den vackert anlagda tomten och de stora stenlagda terrasserna. Den stiliga villan, om totalt 392 kvm, har sju rum som varsamt renoverats fortlöpande och håller en hög klass. Interiört slås man av de stora fönsterpartierna mot vattnet vilka ger ljus och rymd och dessutom har utgången till den stora terrassen med kvällssol. Den generösa hamnanläggningen erbjuder plats för flera båtar varav en med båtlift, en sjöstuga med bastu, dusch och pentry samt ett stort trädäck för trevliga grillstunder.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka

Adress: Duvnäs Udde 19

Antal rum: 7

Boarea: 207 kvm

Biarea: 183 kvm

Tomtarea: 1558 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer