Beskrivning Bilder Karta
Nacka Nacka 1558 kvm

Elegant villa på sjötomt med hamnanläggning och egen sandstrand

Elegant funkisvilla på sjötomt med hamnanläggning och egen sandstrand på underbara Duvnäs Udde i Saltsjö Duvnäs. Villan som ger ett attraktivt intryck från gatan omgärdas av en vitputsad mur som även inramar den vackert anlagda tomten och de stora stenlagda terrasserna. Den stiliga villan, om totalt 392 kvm, har sju rum som varsamt renoverats fortlöpande och håller en hög klass. Interiört slås man av de stora fönsterpartierna mot vattnet vilka ger ljus och rymd och dessutom har utgången till den stora terrassen med kvällssol. Den generösa hamnanläggningen erbjuder plats för flera båtar varav en med båtlift, en sjöstuga med bastu, dusch och pentry samt ett stort trädäck för trevliga grillstunder.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka

Antal rum: 7

Boarea: 207 kvm

Biarea: 183 kvm

Tomtarea: 1558 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas