Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nykvarn Sörmland 13740 kvm

Vid sjö ca 5 mil sydväst om Stockholm

Rimsjöborg anno 1940 ligger högt och vacker intill Rimsjön.
Huvudbyggnad om ca 300 kvm i två plan samt mindre källare. På fastigheten finns ett gästhus om fyra rum och kök, dubbelgarage, gammalt båthus, jordkällare samt en ny poolanläggning. Här erbjuds ett ståndsmässigt boende i bra skick på stor naturtomt med många vackra träd samt stora öppna gräsytor i underbar miljö. Fastigheten är belägen strax söder om Nykvarn och ca 5 mil sydväst om Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Antal rum: 11

Boarea: 400 kvm

Tomtarea: 13740 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas