Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 317 kvm

Paradvåning med balkong

Paradvåning i absolut bästa läge på Strandvägen med underbar utsikt över Ladugårdsviken där den är som bredast. Våningen omfattar samtliga av våningsplanets rum med utsikt över vattnet samt balkong med utsikt från Djurgårdsbron till Nybroviken. Magnifik entré öppnar upp till sällskapsavdelning med salong, vardagsrum och matsal med öppen spis, allt med drygt fyra meters takhöjd vilket är mycket ovanligt på det översta våningsplanet. Hörnrummet, som idag är arbetsrum, har förutom vyn över det framförvarande vattnet även utsikt mot Djurgårdsbron och KMK. Våningen har förutom ett nyare kök idag även fyra sovrum och varvid man enkelt kan inrymma upp till sex sovrum lämpar sig våningen för såväl en större familj som den mindre familjen med höga anspråk.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 8

Boarea: 317 kvm

Våningsplan: 4

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas