Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Strandvägen 15 Östermalm 317 kvm

Paradvåning med balkong

Paradvåning i absolut bästa läge på Strandvägen med underbar utsikt över Ladugårdsviken där den är som bredast. Våningen omfattar samtliga av våningsplanets rum med utsikt över vattnet samt balkong med utsikt från Djurgårdsbron till Nybroviken. Magnifik entré öppnar upp till sällskapsavdelning med salong, vardagsrum och matsal med öppen spis, allt med drygt fyra meters takhöjd vilket är mycket ovanligt på det översta våningsplanet. Hörnrummet, som idag är arbetsrum, har förutom vyn över det framförvarande vattnet även utsikt mot Djurgårdsbron och KMK. Våningen har förutom ett nyare kök idag även fyra sovrum och varvid man enkelt kan inrymma upp till sex sovrum lämpar sig våningen för såväl en större familj som den mindre familjen med höga anspråk.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Strandvägen 15

Antal rum: 8

Boarea: 317 kvm

Våningsplan: 4

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer