Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Trollebostigen 6 Värmdö 15096 kvm

Sjötomt med västerläge - närhet till Fågelbro Golf & Country Club

Sjötomt med västerläge som ger solnedgångar över Malmafladens vattenspegel och utsikt mot Långstrandsudd och Fågelbrolandet med Fågelbros golfbana. På fastigheten finns en enplansvilla med källare och garage om ca 150 kvm, carport, gäststuga om 43 kvm samt bastu vid bryggan. Interiört så finns stort vardagsrum, arbetsrum/sovrum och en mindre matsal, samtliga med bedårande sjöutsikt samt kök, tre sovrum och badrum mot den omkringliggande grönskan. Tomt om 10216 kvm av dels trädgårdskaraktär och dels av skogs- och ängskaraktär samt ca 4880 kvm vatten. Möjlighet finns att köpa även de närliggande fastigheterna Malma 48:9 och Malma 48:10.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Trollebostigen 6

Antal rum: 6

Boarea: 151 kvm

Tomtarea: 15096 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer