Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö 15096 kvm

Sjötomt med västerläge - närhet till Fågelbro Golf & Country Club

Sjötomt med västerläge som ger solnedgångar över Malmafladens vattenspegel och utsikt mot Långstrandsudd och Fågelbrolandet med Fågelbros golfbana. På fastigheten finns en enplansvilla med källare och garage om ca 150 kvm, carport, gäststuga om 43 kvm samt bastu vid bryggan. Interiört så finns stort vardagsrum, arbetsrum/sovrum och en mindre matsal, samtliga med bedårande sjöutsikt samt kök, tre sovrum och badrum mot den omkringliggande grönskan. Tomt om 10216 kvm av dels trädgårdskaraktär och dels av skogs- och ängskaraktär samt ca 4880 kvm vatten. Möjlighet finns att köpa även de närliggande fastigheterna Malma 48:9 och Malma 48:10.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Antal rum: 6

Boarea: 151 kvm

Tomtarea: 15096 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas