Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tanum 66.7776 ha

I hjärtat av Bohusläns skärgård ligger denna unika gård på egen halvö. Redan på bronsåldern tog våra förfäder området i anspråk vilket vittnar om de goda fiskevattnen och uddens strategiska placering i bohuslänska arkipelagen. Kustens livfulla mjuka hällar och skärgårdens skiftande spektra omger boningshuset som är beläget med ett superbt solläge samtidigt som huset drar nytta av klippornas naturliga vindskydd.

Mangårdsbyggnaden är uppförd i högsta internationella standard och hyser alla bekvämligheter för den stora familjen samt generös plats för flera gäster. Byggnaden är genomgående uppförd i svenska gedigna material.

I närheten utanför mangårdsbyggnaden finns en gäststuga och ett orangeri.
På egendomen har även uppförts en ekonomibyggnad, här är det högt i tak och ljust och finns rymliga förvaringsytor men konstruktionen främjar även en god akustik och har använts både till konstutställningar och konserter.

Herrgården har lång havskontakt och gårdsbilden är privat beläget med naturen som din närmaste granne. Till det kommer att nuvarande ägare med endast hänsyn till kvalitet och slutresultat uppfört alla byggnader i högsta internationella klass. Hela gårdsbilden är tongivande med sina granitmurar och generösa stensättningar där bara det bästa i material och kunnande är använt. Sammantaget är denna herrgård, en helt unik egendom av genomgående bästa internationella kvalitet och utförande.

LÄS MER
FAKTA

Boarea: 600 kvm

Tomtarea: 66.7776 ha

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare
Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas