Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Tegnérlunden 4 Vasastan - Tegnérlunden 218 kvm

Modernistiskt penthouse med stora altaner mot Tegnérlunden

En av stadens mest attraktiva våningar - ett "penthouse" beläget vid Tegnérlundens grönska alldeles nära city. Ett modernt livsstilsboende där de stora glaspartierna från golv till tak ger ett fantastiskt ljusflöde och där de många utgångarna till altanerna skapar en flytande gräns mellan inom- och utomhusmiljö. Två stora altaner om totalt ca 66 kvm där den ena vetter mot lundens grönska i sydväst och den andra med utekök och planteringar vetter mot Observatorielunden i härligt kvällssolläge. Generös sällskapsdel intill köket, fyra till fem sovrum varav ett master bedroom med walk in closet och eget badrum, familjerum, exklusivt spa och separat groventré. Ett unikt boende med villakänsla mitt i stan. Garageplats kan övertas och ytterligare en kan troligen hyras, skuldfri förening och möjligt att förvärva genom juridisk person.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan - Tegnérlunden

Adress: Tegnérlunden 4

Antal rum: 7

Boarea: 218 kvm

Våningsplan: 6

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer