Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 284 kvm

Strandvägsvåning med egen garageplats

I början av Strandvägen ligger denna magnifika patriciervåning anno 1900. Välkomnande hall med balkong öppnar upp mot en väl samlad sällskapsdel med fyra sällskapsrum varav tre med strålande utsikt över Nybrovikens vattenspegel. Synnerligen välbevarade originalutsmyckningar i form av stuckaturer, paneler, takformationer, dörröverstycken samt eldstäder etc. Möjlighet till fyra sovrum varav ett med egen entré. Efter renovering bör våningen motsvara högt ställda krav på ett exklusivt Strandvägsboende. Egen ägd garageplats för större bil i fastigheten. Exceptionellt stilig och välrenoverad fastighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 6

Boarea: 284 kvm

Våningsplan: 2

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas