Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Strandvägen 9, 2tr Östermalm 284 kvm

Strandvägsvåning med egen garageplats

I början av Strandvägen ligger denna magnifika patriciervåning anno 1900. Välkomnande hall med balkong öppnar upp mot en väl samlad sällskapsdel med fyra sällskapsrum varav tre med strålande utsikt över Nybrovikens vattenspegel. Synnerligen välbevarade originalutsmyckningar i form av stuckaturer, paneler, takformationer, dörröverstycken samt eldstäder etc. Möjlighet till fyra sovrum varav ett med egen entré. Efter renovering bör våningen motsvara högt ställda krav på ett exklusivt Strandvägsboende. Egen ägd garageplats för större bil i fastigheten. Exceptionellt stilig och välrenoverad fastighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Strandvägen 9, 2tr

Antal rum: 6

Boarea: 284 kvm

Våningsplan: 2

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer