Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Amiralsvägen 11 Saltsjöbaden 2205 kvm

Ett av Hotellvikens mest attraktiva hus

Längs Hotellvikens strand löper Amiralsvägen och med dess ståtliga sekelskiftesvillor utgör den Saltsjöbadens paradgata nummer ett. Detta är troligen en av de äldsta villorna och uppfördes redan förrförra sekelskiftet och bevarar den klassiska sekelskiftesarkitekturen med stora fönsterpartier och en storslagen utsikt över Baggensfjärdens södra del från samtliga husets rum. Trädgården är terrasserad och erbjuder många rum med en rik växtlikhet och vackra stensättningar av granit och kalksten. En stor härlig pergola stensatt med Ölandkalksten och en paviljong med golvvärme borgar för härliga sensommarkvällar med vy över Hotellviken, oavsett väderlek. Härliga sällskapsutrymmen och upp till fem sovrum varav master bedroom med balkong, kakelugn och badrum ensuite. I huset finns även faciliteter som hamam, vinkällare, gym etc. Nedanför fastigheten finns den privata brygganläggningen med vinterbonad sjöstuga med bastu och dusch. Vidare finns på fastigheten två exklusivt inredda gästhus samt ett varmgarage.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Amiralsvägen 11

Antal rum: 12

Boarea: 321 kvm

Biarea: 72 kvm

Tomtarea: 2205 kvm

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer