Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö Torsby 5225 kvm

Spektakulär sjötomt på Ingarös sydkust- modern villa om 305 kvm

Modern villa på sjötomt belägen på Ingarös attraktiva sydkust med vidsträckt utsikt över hav och skärgård. Villan disponerar 305 kvm och är byggd i hästskoform runt stor skyddad terrass kantad av nyponrosor och med magnifik utsikt över havet med underbar kvällssol i sydväst. Den drygt 5 000 kvm stora sjötomten erbjuder plana gräspartier och mot vattensidan, klippor samt stor brygganläggning med gästhus. Villan disponerar i ett plan flera härliga ljusa sällskapsrum med stora fönsterpartier mot havet, 6-7 sovrum, flertalet badrum samt stort välutrustat kök. I källarplan, som nås med både trappa och hiss, finns stort allrum samt ytterligare sovrum, separat utgång till trädgården, vinkällare och flera förrådsrum med goda möjligheter till att bygga både spa och motionsrum. Genomgående vattenburen golvvärme, eldrivna markiser i söder, flaggstång samt larm. Charmigt äldre lusthus i original beläget på klipporna med utsikt över havet. Strax innanför grindarna, som leder till fastigheten från gatan, finns separat gästhus och dubbelgarage med elvärme.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö Torsby

Antal rum: 9

Boarea: 305 kvm

Tomtarea: 5225 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas