Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Ingarö's sydkust Värmdö Torsby 5225 kvm

Spektakulär sjötomt på Ingarös sydkust- modern villa om 305 kvm

Modern villa på sjötomt belägen på Ingarös attraktiva sydkust med vidsträckt utsikt över hav och skärgård. Villan disponerar 305 kvm och är byggd i hästskoform runt stor skyddad terrass kantad av nyponrosor och med magnifik utsikt över havet med underbar kvällssol i sydväst. Den drygt 5 000 kvm stora sjötomten erbjuder plana gräspartier och mot vattensidan, klippor samt stor brygganläggning med gästhus. Villan disponerar i ett plan flera härliga ljusa sällskapsrum med stora fönsterpartier mot havet, 6-7 sovrum, flertalet badrum samt stort välutrustat kök. I källarplan, som nås med både trappa och hiss, finns stort allrum samt ytterligare sovrum, separat utgång till trädgården, vinkällare och flera förrådsrum med goda möjligheter till att bygga både spa och motionsrum. Genomgående vattenburen golvvärme, eldrivna markiser i söder, flaggstång samt larm. Charmigt äldre lusthus i original beläget på klipporna med utsikt över havet. Strax innanför grindarna, som leder till fastigheten från gatan, finns separat gästhus och dubbelgarage med elvärme.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö Torsby

Adress: Ingarö's sydkust

Antal rum: 9

Boarea: 305 kvm

Tomtarea: 5225 kvm

Camilla Ahlström

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer