Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Trosa Sörmland 573109 kvm

Sunds herrgård vid sjön Sillen

Mycket välskött och högt belägen gård på udde i sjön Sillen med historia från 1700-talet. Fantastiska vyer och arrondering som totalt omfattar 57 ha. Mangårdsbyggnad med 270 graders sjöutsikt anno 1929 i bra skick med flera sällskapsrum i fil om ca 300 kvm. Vackra altaner och mycket välskött gårdsplan, gräsmattor och rabatter kring huset. Flyglar varav den ena är från 1700-talet är inredd som gäststuga med öppen spis och mindre kök. Den andra flygeln har utgjort kontor samt förråd och är också i bra skick. Sjöstuga vid Sillens strand med gästrum och bastu samt brygganläggning, sandstrand och gedigen flotte man lätt kan simma ut till. Vackert stall om 5 boxar i ek, sadelkammare och belyst ridbana om 60x20 m. Vidare finns rymlig maskinhall samt goda ekonomiutrymmen, lider, garage, magasin, jordkällare samt modernt växthus. Finns även fantastiska hagar ner mot sjön. Gården erbjuder även god jakt med främst pyrsch på dovhjort, rådjur samt enstaka vildsvin. Ingår även i ett kron och älgskötselområde. Bra fiske i Sillen på främst gös, gädda och abborre. Kräftor finns. Sunds herrgård är belägen ca 7 mil sydväst om Stockholm med närhet till E4:an, Skavsta flygplats och bra kommunikationer från Vagnhärad till Stockhom.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Antal rum: 9

Boarea: 250 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 573109 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas