Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Nacka 3737 kvm

Arkitektoniskt landmärke anno 1919 med underbart sjöläge i Hotellviken

Arkitektoniskt landmärke från förra seklets början som pietetsfullt renoverats och byggts till. Villan är belägen på en av Saltsjöbadens mest attraktiva adresser – Amiralsvägen, med en magnifik utsikt över Hotellviken och Baggensfjärdens södra vattenspegel. Den parkliknande tomten omfattar hela 3737 kvm, svagt sluttande mot vattnet. Känslan är påtaglig att befinna sig på sydligare breddgrader med den vackert anlagda trädgården med påkostade stensättningar, järnsmidesstaket, prunkande planteringar och flera uteplatser med en enastående vy över vattnet. Villan har den klassiska dispositionen med tidsenliga attribut bevarade men med en modern tillbyggnad som erbjuder en matsal med stor terrass med panoramavy över vattnet och stort spa med infinitypool, även det med en sällan skådad kontakt med det framförliggande vattnet. Fem sovrum samt tre badrum. Vidare erbjuder fastigheten faciliteter så som gästhus om ca 45 kvm, fristående dubbelgarage, bergvärme, stor brygganläggning bastuhus etc.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka

Antal rum: 9

Boarea: 282 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 3737 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas