Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Amiralsvägen 7 Nacka 3737 kvm

Arkitektoniskt landmärke anno 1919 med underbart sjöläge i Hotellviken

Arkitektoniskt landmärke från förra seklets början som pietetsfullt renoverats och byggts till. Villan är belägen på en av Saltsjöbadens mest attraktiva adresser – Amiralsvägen, med en magnifik utsikt över Hotellviken och Baggensfjärdens södra vattenspegel. Den parkliknande tomten omfattar hela 3737 kvm, svagt sluttande mot vattnet. Känslan är påtaglig att befinna sig på sydligare breddgrader med den vackert anlagda trädgården med påkostade stensättningar, järnsmidesstaket, prunkande planteringar och flera uteplatser med en enastående vy över vattnet. Villan har den klassiska dispositionen med tidsenliga attribut bevarade men med en modern tillbyggnad som erbjuder en matsal med stor terrass med panoramavy över vattnet och stort spa med infinitypool, även det med en sällan skådad kontakt med det framförliggande vattnet. Fem sovrum samt tre badrum. Vidare erbjuder fastigheten faciliteter så som gästhus om ca 45 kvm, fristående dubbelgarage, bergvärme, stor brygganläggning bastuhus etc.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka

Adress: Amiralsvägen 7

Antal rum: 9

Boarea: 282 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 3737 kvm

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer