Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Djurgården 2071 kvm

Magnifik sjötomt på Kungliga Djurgården

Magnifik sjötomt på Kungliga Djurgårdens mest attraktiva del mellan Djurgårdsstan och Waldemarsudde. Villan ligger i naturskön miljö har anor från slutet av 1700-talet med stor gräsplan som sträcker sig ned till bryggan som går utmed hela strandlinjen. Två flyglar ramar in den stora gräsmattan och ett vackert lusthus pryder trädgårdens mitt. Den gedigna bryggan som vänder sig mot Stockholms inlopp var en gång i tiden hemmahamn för fullriggaren Abraham Rydberg. Den östra flygeln är inredd med ett stort exklusivt kök, gästlägenhet, spa och garage och den västra flygeln är Sveriges äldsta bevarade kägelbana. I förlängningen av kägelbanan mot vattnet är ett vackert rum beläget som Bellman vältaligt skildrat i sin epistel nr 80. En sällsynt möjlighet att förvärva en kulturhistorisk skatt och en av Djurgårdens få privata villor med sjötomt. Huvudbyggnad om 355 kvm samt flygel om ca 150 kvm. Bostadsbyggnaderna och tomten har under åren 2008-2012 genomgått en totalrenovering och är nu i absolut bästa skick med all modern och teknisk utrustning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djurgården

Antal rum: 12

Boarea: 550 kvm

Tomtarea: 2071 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas