Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Djurgårdsvägen 136 Djurgården 2071 kvm

Magnifik sjötomt på Kungliga Djurgården

Magnifik sjötomt på Kungliga Djurgårdens mest attraktiva del mellan Djurgårdsstan och Waldemarsudde. Villan ligger i naturskön miljö har anor från slutet av 1700-talet med stor gräsplan som sträcker sig ned till bryggan som går utmed hela strandlinjen. Två flyglar ramar in den stora gräsmattan och ett vackert lusthus pryder trädgårdens mitt. Den gedigna bryggan som vänder sig mot Stockholms inlopp var en gång i tiden hemmahamn för fullriggaren Abraham Rydberg. Den östra flygeln är inredd med ett stort exklusivt kök, gästlägenhet, spa och garage och den västra flygeln är Sveriges äldsta bevarade kägelbana. I förlängningen av kägelbanan mot vattnet är ett vackert rum beläget som Bellman vältaligt skildrat i sin epistel nr 80. En sällsynt möjlighet att förvärva en kulturhistorisk skatt och en av Djurgårdens få privata villor med sjötomt. Huvudbyggnad om 355 kvm samt flygel om ca 150 kvm. Bostadsbyggnaderna och tomten har under åren 2008-2012 genomgått en totalrenovering och är nu i absolut bästa skick med all modern och teknisk utrustning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djurgården

Adress: Djurgårdsvägen 136

Antal rum: 12

Boarea: 550 kvm

Tomtarea: 2071 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer