Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 150 kvm

Våning invid Karlaplan om 150 kvm, 5 tr, kungsbalkong i söder

Klassisk 1920-talsvåning om 5 rok 150 kvm på våning 5 belägen på Karlavägens solsida i sista kvarteret innan Karlaplan i en mycket representativ fastighet. Våningen, som framträder i gott skick, erbjuder en generös och ljus sällskapsdel med vackert spröjsade fönster samt en lång kungsbalkong som vetter i rakt söderläge med utsikt över Karlavägens grönskande allé samt över Karlaplan. Tidstypiska detaljer bevarade såsom stram stuckatur, valv, eldstad, vacker parkett o plankgolv, serveringsgång med originalskåp etc. Ljust välutrustat kök i öppen planlösning mot matplats med plats för 10 gäster samt utgång till balkongen. Tre till fyra sovrum, stor hall/bibliotek, rymligt badrum med både kar och dusch samt gästwc. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt spektakulär tornterass med vid utsikt över Karlaplan och Stockholm som kan bokas för slutet sällskap. En sällsynt elegant och välplanerad våning i det mycket eftersökta Karlaplansområdet .

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Våningsplan: 5

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas