Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Karlavägen 87 Östermalm 150 kvm

Våning invid Karlaplan om 150 kvm, 5 tr, kungsbalkong i söder

Klassisk 1920-talsvåning om 5 rok 150 kvm på våning 5 belägen på Karlavägens solsida i sista kvarteret innan Karlaplan i en mycket representativ fastighet. Våningen, som framträder i gott skick, erbjuder en generös och ljus sällskapsdel med vackert spröjsade fönster samt en lång kungsbalkong som vetter i rakt söderläge med utsikt över Karlavägens grönskande allé samt över Karlaplan. Tidstypiska detaljer bevarade såsom stram stuckatur, valv, eldstad, vacker parkett o plankgolv, serveringsgång med originalskåp etc. Ljust välutrustat kök i öppen planlösning mot matplats med plats för 10 gäster samt utgång till balkongen. Tre till fyra sovrum, stor hall/bibliotek, rymligt badrum med både kar och dusch samt gästwc. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt spektakulär tornterass med vid utsikt över Karlaplan och Stockholm som kan bokas för slutet sällskap. En sällsynt elegant och välplanerad våning i det mycket eftersökta Karlaplansområdet .

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 87

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Våningsplan: 5

Camilla Ahlström

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer