Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Gruvbacken 6 / Bondegatan 81 Södermalm 123 kvm

Ateljevåning med altan och utsikt över Stockholms inlopp

Denna helt unika och totalrenoverade våning ligger högst upp i huset och har en fantastisk utsikt mot Gröna Lund och Stockholm inlopp. Våningen är lugnt belägen invid Söders kulturkvarter med små röda stugor men med endast några minuters promenad från Sofia skola, Vitabergsparken och Nytorgets stora restaurangutbud. Vardagsrummet med ateljekaraktär ligger i öppen planlösning med matplatsen och köket. Från sällskapsdelen nås den lägstgående altanen samt den föreningegemensamma riktigt stora takaltanen.Våningen som har två ingångar som nås med hiss har dessutom tre sovrum, varav ett med utsikt mot vattnet och två med utsikt mot Globen, och två badrum.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Gruvbacken 6 / Bondegatan 81

Antal rum: 4

Boarea: 123 kvm

Våningsplan: 7

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer