Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Södermalm 123 kvm

Ateljevåning med altan och utsikt över Stockholms inlopp

Denna helt unika och totalrenoverade våning ligger högst upp i huset och har en fantastisk utsikt mot Gröna Lund och Stockholm inlopp. Våningen är lugnt belägen invid Söders kulturkvarter med små röda stugor men med endast några minuters promenad från Sofia skola, Vitabergsparken och Nytorgets stora restaurangutbud. Vardagsrummet med ateljekaraktär ligger i öppen planlösning med matplatsen och köket. Från sällskapsdelen nås den lägstgående altanen samt den föreningegemensamma riktigt stora takaltanen.Våningen som har två ingångar som nås med hiss har dessutom tre sovrum, varav ett med utsikt mot vattnet och två med utsikt mot Globen, och två badrum.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 4

Boarea: 123 kvm

Våningsplan: 7

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas