Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjö-Duvnäs 21704 kvm

En av Stockholms mest attraktiva sjöfastigheter

En av Saltsjö-Duvnäs mest attraktiva villor, Majgården, är belägen på den västra delen av den lilla udde som sticker ut från Strandpromenaden. Fastighetens 100 meter långa strandlinjen sträcker sig runt den yttersta delen av udden där det lilla ekotemplet är beläget vilket är ett välkänt landmärke sedan tidigt 1900 tal. Villan uppfördes 1909 och har genom åren fått bevara sin ursprungliga karaktär och sina tidsenliga detaljer från byggåret men har under senare tid genomgripande och mycket omsorgsfullt renoverats till ett genomgående attraktivt och påkostat utförande. Villans förnämliga sällskapsdel med tre rum i fil mot sjösidan med stora spröjsade fönster erbjuder en sällan skådad direktkontakt med den framförliggande vattenspegeln i söder och väster. Vidare erbjuds fem till sex sovrum, Spa-avdelning och en exklusiv vinkällare. På vinden är historiens vingslag påtagliga där ett biljardrum finns bevarat i originalskick sedan byggåret. Den nyligen anlagda trädgårdstomten på 3502 kvm, plus eget vattenområde om 18202 kvm, bjuder på flera stensatta terrasser, stora gräsytor, sandstrand, brygga med segelbåtsdjup, vackra planteringar, sjöbod och arkitektritat garage för tre bilar. Ett för hela Stockholmsområdet unik bostad med dess vackra huvudbyggnad och läget på den västervända udden med bästa solläge och samtidig endast 15 minuters bilfärd från city. Boarea 425 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Antal rum: 11

Boarea: 425 kvm

Biarea: 184 kvm

Tomtarea: 21704 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas